Mar 21, 2006, 9:21 PM

копнеж 

  Poetry
755 0 1

Копнеж

Ти си огънят в сърцето ми.
Ти си блясъка в очите ми.
Ти си любовта в душата ми.
Ти си смисъла в живота ми.

Ти си всичко,което аз желая,
за тебе аз всеки ден мечтая.
Ти си любовта за която аз копнея,
за тебе аз любовни песни пея.


За тебе аз си мисля всеки миг,
затворя ли очи виждам твоят лик.
Твоят глас красив аз чувам,
твойте устни мислено целувам.

Искам с тебе да танцувам,
на косите ти да се любувам.
Нежното ти тяло да усещам,
погледа ти мил да срещам.

Щом те видя сърцето ми се спира,
тъгата ми в миг умира.
"Обичам те" искам да ти кажа,
мойте чувства аз да ти покажа.

Искам живота си с теб да изживея,
за това аз всеки ден копнея.
Всичко давам, ти да ме обикнеш,
на мойте чувства нежни да откликнеш.

© Спирит All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??