Nov 6, 2006, 2:14 PM

Копнеж 

  Poetry
874 0 0
      Копнея за тебе любими-
      за твоите целувки,за твоите прегръдки,
     нежности,милувки и искам ти да си при мен сега
     да се любим до полуда,а после на силното ти рамо
      да заспя!
    Да се събудя отпочинала и свежа,
    опиянена от твоята любов
    и да забравим всичко във стремежа
    да бъдем заедно за цял живот!!!

© Десислава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??