К О П Н Е Н И Е . . .
_________________________________________
Искам да ме облечеш със ръцете си.
Във шепи да ме скриеш...
Със устните си жадни да ме нарисуваш.
Да се оглеждам влюбено в очите ти.
Искам Душите си да слеем -
във общ ритъм и копнеж...
На дъха ти - полъха нежен да усетя.
И седемструнно. Арпеж подир арпеж...
Времето - греховното - да изтрием.
Искам да те обичам.
До безнадежност. До сетен дъх.
Дори и само за един-единствен...
Кратък миг ог Вечността.
Искам... да съм с теб.
А ти?
2010 г.
Десислава АНТОВА
& Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.