Jan 25, 2006, 8:15 PM

КОПРИНЕНА ЛЯСТОВИЦА 

  Poetry
620 0 1

КОПРИНЕНА ЛЯСТОВИЦА

В душата си безмълвно съм те носила.
До днес опазих твоя сън.
Копринена ти моя -
може би измислена,
мечтана,но не срещана
и все пак винаги във мен.
Боях се с мислите си
да не те пропъдя,
дъха си спирах,
гледайки към теб.

А ти избяга -
диря във очите ми оставила,
следа от твоите изплашени криле.
Ще следвам полъха на твоя полет -
пътеката към твойта топлина.
Дори и много да е късно,
но ще те намеря!
Спасена ще се върна у дома!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Твоята копринена лястовица е с мека и топла красота и аз ти пожелавам действително да я намериш!
Random works
: ??:??