Aug 12, 2020, 7:57 AM

Коритото 

  Poetry
407 0 0

пресъхна една
река — коритото ѝ —
вместорѐчие

 

съхне (л)и любов — къде
ти тук красноречие

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??