Jul 26, 2007, 3:53 PM

Кошмар 

  Poetry
699 0 27
За мен...
Студено, бяло вино!
За теб...
Уиски, лед и сода!
Две кристални чаши!
За нас...
Угарки в пепелника!
Вонят...
С канелен дъх свещите ароматни,
вечерно галят призрачния мрак!
... А спалнята, с копринена одежда...
смирено чака... нас!
Две вплетени тела!
Две нежни, топли устни!
Безумно те желая!
Безумно те обичам!
Цялата съм твоя!
Готова съм!
Вземи ме!
Цялата!
Сегаааа...
Дааа
Екстаз!
.......
Разтича се... потта...
Събуждам се!
Крещя!
... сама...

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??