Mar 2, 2024, 11:57 AM

Кошмарно съновидение 

  Poetry
55 0 0

Тъкмо да се зарадваме,

че в Чикаго с родно училище разполагаме

и ... прозвуча в ушите ми като плесник:

българчетата българския ще изучават там

като пръв чужд език.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??