Feb 22, 2022, 2:38 PM

Края на играта 

  Poetry
288 1 3

Остава ми още

само един живот

и без да мамя,

и без восък в ушите,

с настръхнали амбразури

и ослепени фенери,

приближавам острова.

Отново същите

рефрени и пируети,

рефрени и пируети.

Наистина исках

да удавя песните

и да угася танца,

но вече не помня

защо съм тук.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??