Aug 5, 2007, 10:22 PM

КРЪГА АБСОЛЮТЕН 

  Poetry
690 0 29
По Пиер Дако "Психология и вътрешна свобода"


Кой знае
колко мисли,
догадки, идеи,
дремят, израстват и
гаснат във нас?
Кой знае
колко и как да живее,
с истински чувства,
мисъл и страст?
С вярата чиста
в КРЪГА АБСОЛЮТЕН,
вътре кодиран
във всяка душа,
смело пракрачваме
пътя абсурден,
дълго преследваме
трудна мечта.
И към живота
подхождаме зряло,
заключвайки в
дълбините страха,
мисията лична
докрая да изпълним,
достойно да достигнем
душевна свобода!

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??