Mar 1, 2008, 6:40 PM

Кръговрат 

  Poetry
1119 0 4
Разочарование и слагам точка!
Нова среща и пак сълзи...
Допуснала съм нова грешка
и пак отново ще боли...
Но, ето - запознай се с новия призрак,
с новата болка на моя живот!
Той ще ме преследва в кошмарите
и сянката в щастливите ми дни ще е...
Красив е? Да - нали затова го обичах.
Моята горда, мъжка сълза...
Жадувах го! Обичах го... Мечтаех!
Но разочарование и сложих точка!
А на прага е новата грешка -
усмихната, с роза измамна в ръка...
И ето - запознай се с новата сянка,
с новия призрак на моята съдба...

© Диа-непокорна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??