Кръговрат
Тъга и радост, мъка и късмет,
Копнеж по щастие. Любов и самота...
След слънцето сковава лед,
а след сълзата идва топлина.
И тъй през целия живот въртят се
добро и лошо, болка и мечти,
които често се разпръсват
на хиляди проблясващи искри.
И този кръговрат не спира
да се повтаря като нощ и ден.
Днес си свободна самодива,
а утре пък попадаш в плен.
Така посрещаш всяко утро
със неизвестност и надежда.
Отпиваш бавно всяка глътка
и живота си подреждаш.
А часовникът тиктака
и времето стрелките гали.
На старата година в тишината
последният дванайсти звън удари.
Честита Нова Година на всички!
С пожелание да е здрава, мирна
и щастлива!!!
© Виктория All rights reserved.
Отпиваш бавно всяка глътка
и живота си да подреждаш
както ти желаеш
прекрасен стих!
С много слънчеви усмивки
Веси