Как обичам си те, Арчи!
На доброто – пръв дубльор!
Но понякога хитруваш значи –
най-големият актьор.
Щом поискаш на разходка,
гледаш жално – до сълзи.
Ще разплачеш даже котка🐾,
погледът ти – тъй боли.
Искаш ли гранули – бонус,
да получиш тутакси.
Всякакви команди щури с тонус,
изпълняваш до зори.
Най си сладък вечер късно!
За игри неуморим.
Носиш ми играчките чевръсто.
Питам те: “Кога ще спим ?”
Как обичам си те, Арчи!
И макар понякога да си актьор.
Ти си моето юначе 🐶❤️
На доброто пръв дубльор!
На моето куче – Арчи, с любов!
© Цветето Б. All rights reserved.