Mar 5, 2007, 11:13 PM

Кукумявка 

  Poetry
636 1 0
Кукумявка

Отворих си очите изведнъж.
Преглътнах писъка си и погледнах.
Тя беше тъмносива, с цвят на дъжд,
а аз лежах, както по-рано легнах.

Очите й ме гледаха с тъга,
а моите напираха да плачат.
Не знаех как е влезнала, кога.
Очите й, аз знаех, нещо значат...

Какво ли беше, чудех се сама.
Обгръщаше ме бавно тъмнината...
Оплаквала ме е докато спя.
Разбрах го щом потънах в красотата...

© Владислава Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??