Животът е сериозно нещо, поради своята незначителност.
Ромен Гари
Цитирам себе си,
разбира ме само часовникът,
в сиви моменти
си мисля за розови покриви,
от там гледам залези,
влече ме да скоча,
но самоубийствата са надценени,
гледай живот –
той си минава,
докато аз пиша глупости.
© Ивона Иванова All rights reserved.
каквото и да правиш.
Надясно и наляво
на място да останеш.
Той все тъй независим
от нашите посоки
през временните грижи
Минава си. И толкоз...