Ти търсиш щастието в любовта,
красива, жарка и неповторима.
Щастлив си ти, с уханна красота
и изведнъж, за нея ти си минало.
със секретарки, музика и вино.
Щастлив си ти, броиш си пачкитеНе го ли задържиш поне за малко,
то бързо отлита и те изоставя...-Не се обръщай! Надежда има!
Тя пътя ти към щастието озарява.
Надеждата е бъдеще, не минало.
И заблудените, към бряг отправя.
© Пепа Деличева All rights reserved.