May 22, 2010, 2:56 AM

Към забранените ябълки 

  Poetry » Erotic
1166 0 5
Поемаш ме
между двете устни на ада,
където бих желал
вечно да горя.
Твоят ад
с огън приятен изгаря
всяка връзка с този свят
земен и жесток,
и към истинския рай ме понася,
там, където
само забранените ябълки
на сладкия грях растат.

© Абдулрахман Акра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??