пронизани мислите
хладно прииждат
сякаш вълни
по брега на мечтите
изяждат света и
надеждата свята
залък по залък
по мокрия пясък
остават
нажежени следи
които
отмива водата
ужасно е малък
света
ще гребеме нататък
към залеза...
© Иван All rights reserved.