Feb 5, 2010, 11:36 AM

лед 

  Poetry » Civilian
663 0 0

Студено е!

А дали цветята са по-красиви,

ако денят е загубил своето слънце?

Дали душите ни са по-щастливи,

ако не сме получили топло зрънце..

 

Зрънце, наречено любов.

 

И пак е студено!

И ръкавиците ни топлят ръцете.

Уют ни обзема постепенно

и няма лед в сърцето!

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??