Nov 13, 2008, 8:28 PM

Ледени лъжи 

  Poetry
742 0 1

 

Снегът е вълшебно огледало,

превръща всичко грозно и сиво,

в нещо нежно и красиво!

 

Думите ти са като снега,

истината грозната и свирепа,

превръщат в лъжа красива!

 

Но  когато сняг затрупа

до смърт премръзнала птица,

това не, не е красиво, това я убива!

 

И когато ти засипваш ме с лъжи коварни,

това до смърт ме вледенява,

това не, не е красиво, това ме убива!

На С. С.

© Кристина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Невероятно сравнение!!! Много силно, контраст от красота и болка, блика от редовете.
Random works
: ??:??