Aug 29, 2010, 12:26 AM

Ледено Сърце 

  Poetry » Other
740 0 2

Кристални капки нежно се отронват
от твоите пресъхнали очи.
Научи се да бъдеш силна,
да плачеш само щом неистово боли.

Излей това, което си държала,
което си събирала в теб,
време е кристалът да се счупи,
да се превърне в капки лед.

Като потоп от вледенени сълзи
да замрази отново твоето сърце,
до следващия път, когато се пропука,
отронвайки мечтите на едно пораснало дете.

© НебесноСиньо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??