Aug 21, 2006, 12:24 AM

Лилит 

  Poetry
962 0 1
Тя е смисьла на живота, който не си струва да се живее.
Тя живее за теб в нуждата ти да я няма.
Пази те от бьдещето, което иде жестоко и стремително,
да разбие кулите на мечтите ти.
Тя е твоето светилище на грях и заблуда, далеч от пьтя, истината и живота.
Дори да бягаш, тя ще те следва, винаги готова да утоли жаждата ти за страх.
В нея няма милост.
Тя е страха, без който няма смелост.
Тя е тоталната несигурност.

© Димитрина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О, Лилит! Най сетне нещо и за нея Харесва ми!
Random works
: ??:??