Oct 19, 2006, 1:09 AM

Листа 

  Poetry
603 0 11
Листа

С корона златни листи есента
превърна малкото момче във цар
на цялата гора, дори нощта
не сложи властно край на сън игра,
поспря, почака скрита в тъмен храст,
съзряла вяра, сила, блян, копнеж,
вглъбеност, танц самотен, порив, страст
и жаден поглед, сякаш сам в летеж.
Корона жива меко свети чак до скреж...

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??