Nov 5, 2009, 1:33 PM

Листопад 

  Poetry
356 0 1

ЛИСТОПАД

 

Прегръща вятърът снагата ми,

трептя под тънкото палто.

Толкова е лекичка душата ми,

като есенно листо.

 

След лудия си бяг небесен

в премъдрост ще се потопя,

за да положа късната си есен

в прегръдката на Майката-Земя.

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??