May 20, 2007, 11:20 AM

Лунна сянка  

  Poetry
1424 0 16
Лунна сянка съм аз!
Приятелка на Луната,
когато страдам или тъжа,
тя е с мене...

Лунна сянка съм аз,
в живота на всеки непознат,
дори виртуално да се знаем,
на яве си е друго - срещата е важна.

Лунна сянка съм - така е.
Роди се стих от това,
дори за второ име ще си припозная
псевдонима ми, който на вас ви е познат!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??