Вървим с тебе двама
под закрила на нощта,
луната пътя ни показва -
до пейчица една
щурчета весело си свирят,
жабчета пригласят в хор,
вървим с тебе двама,
в луната вперили сме взор.
Лъчите, златна слама,
цветенца нежно галят,
свещички сякаш палят,
а ние с теб под лунните лъчи
потънахме с мечти.
© Наню Ангелов All rights reserved.