Всяка вечер лягам с обувките,
защото нощем ходя насън.
Ти ме чакаш в градината с праскови...
да танцуваме валс, под дъжда.
Всяка вечер лягам с обувките,
с които тъпчех трева през деня.
С надежда заспивам, чакайки бягството...
до тебе да ме придружи съня.
Всяка вечер лягам с обувките -
малко стискат,понякога, знам...
Дали от среднощните танци
или от реалното утро, не знам?
© Нони All rights reserved.