May 26, 2010, 10:13 PM

Лято е... 

  Poetry
647 0 8
Слънцето повдигна
черната завеса.
Разсъмване!
Денят се раждаше.
Отново!  
Отворих аз очи.
Светлината
в мен се отрази.
И мислите набързо
подредих.
Надигнах се. Кафе.
Бърз душ.
А после… мислете му,
мечти!  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??