Sep 20, 2007, 8:06 AM

Лъхтиш на хлад 

  Poetry
836 0 7

Лъхтиш на хлад, скован във лед.

Ненужна коледна елха.

 

Лъхтиш на хлад, обвит във скреж.

Сълзата в дъхава смола.

 

Лъхтиш на хлад, покрита в сняг.

Чия любов ще погребеш?

 

Лъхтиш на хлад и утре пак

на някой ще се раздадеш.

 

Лъхтиш на хлад – убийствен мраз.

Парченца лед във летен град.

 

Лъхтиш на хлад, на смрад, на ад.

Икона на студен разврат.

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??