Jun 12, 2015, 9:01 PM

Люби ме за последно 

  Poetry
597 0 0

Пътник съм аз !

Пътник си и ти.

Хвани ме за ръка,

и далек (поне за малко) от тук ме отведи!

 

Сам да пътувам

желание нямам.

С теб навсякъде по света

искам, силно, да обикалям!

 

Тъмно е,

отново спусна се нощта.

И вали, но някак различно,  

 тази вечер топъл е дъжда!

 

Грабни ме тайно,

нека навън страстно танцуваме.

Целувай и докосвай, днес е за последно,

утре в различни посоки ние ще пътуваме!

 

 

 

© Кеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??