Jun 5, 2007, 12:05 AM

Любов 

  Poetry
739 0 1
Аз зная, че не съм красива
и може би това да ни дели,
ти може друга да си имаш,
и нея да обичаш, може би.
Добре, аз няма да ти преча,
аз искам да си все така щастлив,
но ще те моля, ако се срещнем
не отминавай, спри за миг поне.
Ще се спрем, ще си поговорим може би,
а после, на раздяла ще проблеснат
отново сълзи в моите очи. Да, знам добре това:
не съм красива, че няма аз с какво
да те пленя, но знай, че те обичам
повече от най-красивата жена!

© Алина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??