Jul 17, 2006, 11:30 AM

ЛЮБОВ ! 

  Poetry
808 1 16
Протягам длан, докосвам те!
С лъчите си се слял, със светлината!
Сияйна е милувката ти, като звън
на зрелите жита в полята!
Целувката ти топъл летен бриз,
разтваря ме на късчета желания!
Потъвам в музика - мечтание
и плувам във простори чисти!
Протегнали сме свойте длани,
докосваме мечти все още немечтани,
защото са вълшебни тези тайни:
на любовта пътеките са неразгадани.
Ти дишаш в мен, живея в теб
и както светлината в ден се слива,
така се сливат нашите души,
когато са достигнали онази сила...
Да бъдат светлина и път
за истинските чувства на сърцето,
преминали космически лъчи
достигнали душата на всемира!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??