Jul 5, 2007, 10:50 AM

Любов или омраза 

  Poetry
889 0 3
Мразя, когато ти си тръгнеш от мен
и болка и тъга превземат моя ден.
Отново по улиците скитам,
едни и същи улици преплитам.
За теб и любовта аз страдам
и чувствам как към дъното пропадам.
Уж мразя те за всичко, което ми причини,
но явно истински обичам те, разбери.
Въпреки тази любов, омразата таи се вътре в мен
и кара ме да те мразя ден след ден.
Омразата навсякъде полазва
и изкривена истина тя ми показва.
Омраза или любов аз към теб изпитвам,
за отговора на въпроса кой ли мога да попитам.
Сърцето, разума или душата си аз да питам
и продължавам по улиците аз да скитам.
Не мога да намеря отговора на въпроса -
какво е това чувство към теб - любов или омраза...

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??