Ден, ден, ден - нощ, нощ, нощ.
Противоположностите се привличат,
а те пък се обичат.
Харесаха се изведнъж,
а тя пък била с друг мъж.
Какво ще прави тя сега?
Дали ще остане сам-сама?
Как така ще бъде тя тъй смирена и добра,
ако срещнат се в ноща,
ходейки си из града?
Той целувка ще и подари и тихичко
ще и шепти, дали ще останат сам-сами.
Но без дори съмнения, впуснаха се в приключения.
Където любовта е сладка, но съпругите не са!
И само за час престига нейната власт,
мъжът си взима и пак си отива...
И така - край на тази лъжа, от която любовта се разболя
и остави в пепелта двете влюбени сърца...
© Габи Ангелова All rights reserved.