Jan 29, 2007, 5:39 PM

любов към живота 

  Poetry
527 0 0

Ах,как щастлива съм сега!
Щастлива съм,заради това,
което животът ми поднесе!
Дари ме с красота,
да пленявам аз сърца!
Дари ме с младостта,
за да мога да живея!
Подари ми той съдба
-и лоша,и добра!
Аз живея!
Това ми стига!
Предстоят ми още много неща,
но ще се боря,заради справедливостта!
Зная,че тя ще възтържествува!
Имам аз мечта
-да не умра,
за да продължа да се радвам на живота!
Ах,как щастлива съм сега!

© Диди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??