Oct 1, 2010, 12:49 PM

Любов ли?! 

  Poetry
588 0 1

Любов - една измислена игра!
Любов ли - болка и тъга,
любов ли - тръпка и емоция,
любов ли - евтина промоция!

Това е, няма нищо друго,
страдаш, молиш се за чудо.
Бягаш, падаш все и плачеш
и защо - не можеш да си кажеш.

Минава ти, отново излекуван
ти забравяш и се хвърляш сам
във новата - готов, заинтригуван,
ти пишеш вече нов роман.

Така животът си минава,
ти си пионка в нечия игра,
любовта от трезви мисли те лишава
и завладява твоята душа

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??