Dec 7, 2005, 7:59 PM

Любов ли бе да се опише 

  Poetry
1993 0 2
 Любов ли бе да се опише,
 това което стана между нас -
 страст изгаряше душите,
 а разделени бяхме ти и аз.

 Виновна съм бред себе си и Бога,
 всичките си принципи аз наруших.
 Да бъда с теб повече не мога
 живота на много хора разруших.

 Обичам те, но днес ще тръгна,
 своя собствен път да извървя.
 При теб повече не ще се върна,
 снимките дори ще изгоря.

 Върни се ти при своята Съпруга,
 любовта си цяла и дари,
 никога не я прави нещастна,
 а на мен моля те Прости!!!

© Ливия Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Допада ми…както винаги искрено и силно…няма какво да кажа,без да се повторя..
  • Прекрасно е...Много е истинско и завладяващо! 6 от мен
Random works
: ??:??