Oct 21, 2018, 8:50 AM

Любов ли е? 

  Poetry
291 0 1

Любов ли е това, дето кара

сърцето да изгаря, или е просто надежда.

Надежда, че всичко може да бъде по-хубаво

и по-добро, когато има с кой да го споделиш.

© Поля Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??