Jun 21, 2007, 7:24 AM

Любов от ТВ сериал 

  Poetry
681 0 17

На гарата, забързания влак
по релсите стремглаво отпътува!
В онази нощ, във онзи късен час,
за миг, дори, не спря да я целува!

Едно момиче с циганите тръгна,
едно момиче молеше с очи,
за нейната любов към Бога се обърна!
Едно момче остана да тъжи!

От погледи перонът се разклати!
"Довиждане - си казаха, - до догодина"
Една любов на гарата изпрати!
Една любов със влака си замина!

А циганката млада и красива,
с вплетени в молитва две ръце,
разбрала с първата любов трънлива,
как люби жарко циганско сърце!

От циганите прошка ще поиска,
за изневярата към циганския род!
Но циганската вяра е горчива
и прошка те едва ли ще дадат!
....
Във таз любов от ТВ сериал,
дали момичето за вечно си замина?
Сърцето циганско дали изпитва жал?
Ще дойде ли със влака догодина?

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??