Dec 23, 2008, 5:15 PM

Любов по Коледа 

  Poetry
2203 0 18

Всеки път,

щом пред прага на Коледа

се огледам в очите ти,

засиявам и вярвам, че мога

да догоня мечтите ни.

Подарявам ти спомени,

ала никога бъдеще,

само рими, отронени

от сърцето - за сбъдване...

Не научих адреса

на онзи старец с чувала,

който обич, мечти

и надежди дарявал.

Не написах писмо

и не купих елха,

само мъничък ангел -

за Святата нощ...

Топлината е в мен,

ала ти си студен -

от несбъдване страда

тази нежна любов...

                                               Весела Коледа на всички!!! Желая ви сбъдване!!! :)

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??