Jul 8, 2008, 9:39 AM

Любов такава няма 

  Poetry
684 0 16

 

 

За любовта гаранции не се издават.

Срок на годност също няма.

Инструкции за ползване не дават.

Скачаш в най-дълбокото

без пояс и спасител.

До дъното не стигаш,

а ако го опреш -

любов там няма.

В мътно газиш -

по-чист ставаш.

От извор пиеш -

жаден си оставаш.

Скачаш от високото.

Крила ти никнат.

Не полетиш ли -

падаш ниско.

Любов такава няма -

с гаранция,

че няма да боли!

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??