Feb 24, 2020, 11:14 PM

Любов загребвам 

  Poetry
435 0 0

ЛЮБОВ ЗАГРЕБВАМ

 

Протягам ръка... да те докосна...
Не зная как... сърцето го поиска...
Към тебе тичам весела и боса.
Слънцето лъчи в очите плиска.

 

Светлината прави те невидим,
но чувствата показват, че си тук...
облак от илюзии... предвидим,
танцува диво в паметта ми звук.

 

В пясъци потъвам, но напредвам
към теб... оазис миражен зелен...
любов с пусти шепи загребвам...
Прегръщам те... Винаги си с мен!

 

23 02 2017
 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??