Oct 11, 2007, 2:33 PM

Любовта е дар. 

  Poetry
585 0 1

                                                       Любовта е дар
Ти дойде в моя объркан живот.
Ти преобърна илюзите и мечтите ми.
Ти, единствено ти -
любов, досега неизживявана.

Колко много искам да те усетя,
мини през мен като буря в нощта.
Колко много искам да те почувствам,
погледни ме смело в очите ти.

Като афродизиак си ти за тялото ми.
Кото наркотик си ти за душата ми.
Като мощен ураган си ти за сърцето ми
и като неизлечим вирус си ти за ума ми.

Толкова искам да си с мен всеки мой ден,
любов красива.
Толкова искам да си до мен всяка нощ,
любов необяснима.

Колко много те чаках
и колко нощи все за теб аз плаках.
Но ти дойде, мен покори
и с любов щастлива бързо ме озари.

© Йоанна Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??