Mar 5, 2006, 12:44 PM

Любовта не умира 

  Poetry
855 0 5

Любовта не умира,тя не си тръгва...
От любов да живееш,за любов да копнееш.
Няма дилема,какво да избираш,
ти сам решаваш,дали да обичаш
 Ако дал си любов,любовта ти е дала
и от шепите свои те е поила.
Научи се да пееш,когато боли
знай така са изпети най-добрите творби.
От любов,щом живееш,тя не горчи,
а моята грее за теб в две очи.
Вселена невидима ти подарявам,
любовта не умира,тя се преражда.






© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??