Mar 7, 2009, 10:20 AM

Малко прозрение 

  Poetry
432 0 2



Малко прозрение.

 

Искаш изпитание?

Когато тръгнеш с добро,

ще е вече късно.

Сигурно за да разбереш,

че си чакал напразно.

 

6 март 2009

софия

 

 


© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??