Feb 2, 2022, 2:35 PM

Малък Сечко 

  Poetry » For kids
512 0 11

Пълен с празници е януари,
а пък кратък – февруари.
Малък Сечко го наричат
и децата го обичат.

Духа вятър, сняг вали,
хладничко си е, нали.
Лют е Сечко, то се знае
и на пролет не ухае.

Ала скоро с първото кокиче,
той децата ще закичи.
И така...
Сечко ще направи път на пролетта.

© Svetla Kostadinova All rights reserved.

The work is a contestant:

Сечко Февруари »

8 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??