Oct 28, 2022, 9:52 PM

Мечтай 

  Poetry
186 0 0

Аз вече не искам,

не искам да те обичам.

В сънищата да те събличам,

дори и името ти да изричам.

 

Болка моя, мой кошмар,

урок за цял живот.

Съдбата е груба,

удари ми шамар. 

 

Ще се обичаме вечно,

обещавам, но и ти ми обещай.

Дори до друга да заспиваш,

мястото ми е до теб, мечтай. 

 

За ръка ще се държим,

събуждайки се в сънища пусти. 

По скали изострени 

горещо допирайки устни. 

 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??