Mar 9, 2018, 1:11 PM

Мечтите 

  Poetry
340 0 2

какво са мечтите без шоколад
какво са мечтите безумно красиви
когато не можеш да ги шляпнеш отзад
и да им кажеш направете ни щастливи

 

какво са мечтите без камбанен звън
какво са мечтите без блясък
когато не можеш да нарисуваш с тях сън
и да съградиш замък от пясък 

 

какво са мечтите самотни
какво са мечтите без плам
когато не можеш през лудите нощи
да сториш с тях ураган

 

какво са мечтите без слънце
какво са мечтите без теб
когато не можеш да ги направиш  
защото от страх си обзет

 

какво са мечтите кажи ми
какво са мечтите без шоколад 
когато не можеш с тях да се оцапаш
и да почувстваш  радостна благодат 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • затова са мечти да са шантави ☺️☺️☺️
  • Специално заради тези мечти дето се цапаш с тях и ги шляпаш отзад, пък и с камбанен звън, се логнах. Много странни ми се сториха.
Random works
: ??:??