Oct 23, 2009, 12:22 AM

Медитация 

  Poetry » East forms
708 0 6

 

 

 

 

 

                                 М Е Д И Т А Ц И Я

                  ___________________________

 

                                                              По романа "Шогун"

 

 

 

 

 

 

                                 Да

                                 виждаш

                                 как

                                 растат

                                 камъните.

 

                                 Бездънно...

 

 

 

 

 

 

                                                         Виктор БОРДЖИЕВ

 

 

 

                                    2003 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



© Виктор Борджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??