Apr 15, 2013, 5:53 PM

Миг колебание... 

  Poetry
459 0 1

          Миг колебание...

 

Когато моят огнен лъч блести,

посоката е ясно очертана.

Но в миг, когато буря връхлети

оплитам се и губя в урагана.

 

И ничия съм, даже не боли...

а само трънчета от храсталака

напомнят ми, че жива съм - нали...

щом "ИСКАМ"

и кръвта ми тихо още капе?!

© Камелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??