Sep 8, 2007, 11:22 AM

МИГОВЕ ОТ УТРЕ... 

  Poetry
724 0 7
Очаквани, пръстите
докосват нежно...
устните дъхаво
шептят недокоснати...
търсещи, очите
се вглеждат
в светлинките
и блестят...
загадъчни, издайни
в своите тайни!...
Мигове мечтани,
спомени от утре!...
И до днес
в онзи унес!...

© ТинаРоси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??